Podrobné údaje o zboží

Výroční zpráva 2016

Kód: 1682 Novinka Novinka
Výroční zpráva Junáka za rok 2016. Výroční zpráva je ideálním prezentačním materiálem o Junáku pro úřady, firemní partnery apod. Přikládá se k nejrůznějším žádostem, projektům...
Připraveno k odeslání
10 Kč , plus doprava
(10 Kč/ks)

Výroční zpráva 2016

Výroční zpráva Junáka- českého skauta je poděkováním vám všem za vaši práci a energii věnovanou výchově skautek a skautů v oddílech.  Pomocí skautské výročky chceme dát veřejnosti vědět, co vše se nám v uplynulém roce povedlo a jak se nám daří naplňovat poslání skautingu.

Kde ji najdete

Ke stažení - pdf verze k tisku

K prolistování na skaut.cz/vyrocnizprava

Ke koupi na skaut.cz/obchod

Jak je možné ji využít?

Pro výroční zprávu je možné najít rozsáhlé uplatnění. Lze ji používat jako propagační nástroj, přiložit ji k žádosti o sponzoring, využívat ji při styku s médii, či poděkovat svým podporovatelům a příznivcům jejím věnováním. Ideálně se nabízí jako jeden z komunikačních prvků se státní správou, institucemi, partnery a firmami. Výroční zprávu můžete také využít při prezentaci během náborů, při interakci s rodiči dětí, nebo laickou veřejností. Ústředí Junáka - českého skauta výroční zprávu zasílá například poslankyním a poslancům, senátorkám a senátorům, na odpovídající ministerstva a státní úřady, spolupracujícím organizacím a firmám. K dispozici ji dostávají samozřejmě i média.

Kdy se k vám výročka dostane

Výroční zpráva dorazí vedoucím spolu s rozesílkou časopisů v druhé polovině dubna. Dále je možné zakoupit si  libovolný počet kusů ve skautském obchodě za symbolickou částku. K dispozici je pro Vás připravena také elektronická verze výroční zprávy, kterou můžete posílat ve formě odkazu. To se hodí například jako doplněk různých žádostí.

Půjde do oficiální výroční zprávy vložit středisková výroční zpráva?

Ano, regiony a střediska mají k dispozici pěknou novou šablonu pro výrobu vlastní výroční zprávy v podobě "šneka" složeného na třetiny. Šablona je lehce editovatelná v programu Canva, stačí jen přepsat texty nebo vyměnit fotky. Výroční zpráva obohacena o tuto přílohu může být vhodným doplňkem žádosti o grant či podporu jakékoli jednotky Junáka.

Šablona pro střediska je k dispozici zde.

Video a obrázky

Specifikace