Domů / Propagace / Kalendáře, výroční zprávy, PF

Dostupnost: Připraveno k odeslání
15 Kč , plus doprava
(15 Kč/ks)

Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
PF 2021

Novoroční přání Junáka - českého skauta pro rok 2021

Připravte si špendlík a baterku a vypravte se ke hvězdám! Tradice každoročních netradičních nápadů se držíme a také letošní PF by vás mohlo mile překvapit.

Skautské letní tábory v nás zanechávají spustu vzpomínek na dobrodružství, která jsme během nich prožili. Silnou atmosféru vytváří noci, kdy je ticho, jsme obklopeni lesy a nad námi se na tmavé hvězdné obloze vynořují jednotlivá souhvězdí. A právě tento zážitek může připomenout nebo zprostředkovat letošní PF. Ve vzpomínkách si znovu můžete lehnout do trávy a kochat se pohledem vzhůru mezi stromy...

Skautské přání je čvercové, velikost je 15x15 cm. Pokud budete posílat přání poštou, doporučujeme jej vložit do této skautské obálky, kam se pohodlně vejde i formát A5.

Pro koho se přání hodí?

Pošlete jej všem, se kterými při skautování formálně spolupracujete: partnerům, podporovatelům, novinářům, úředníkům, významným osobnostem své obce, prodejcům vybavení nebo třeba majiteli pozemků, na kterých táboříte. Vzpomeňte si na všechny přátele skautingu, spolupracující oddíly, dobrovolníky, příznivce, nebo rodinné příslušníky členů a členek oddílu. Dejte prostřednictvím novoročenky najevo, že si vážíte skautských veteránů ze své jednotky. Skautské PF můžete věnovat i svým známým a rodině, určitě je potěší! Navíc kupte jedno památeční pro sebe nebo do klubovny.

Vzhledem k tomu, že má každé PF potenciál násobení radosti, třeba se vám podaří rozšířit ducha skautingu ještě dál, než na začátku naplánujete. A to je dobře :)

Specifikace
Váha 30 g